Jannie’s

FØRSTEVALG

Jannie’s

FØRSTEVALG

Finn din nye favoritt med hjelp av Jannie, vår visjonære grunnlegger og sjefsdesigner, mens hun viser frem de tre uttrykkene som hun liker aller best fra den fantastiske High Summer-kolleksjonen. Hvert utrykk er en fortryllende fusjon av det feminine, det rå og det sofistikerte – nettopp de elementene som alltid definerer NÜs DNA. Finn ut hva det er som gjør disse plaggene til Jannies favoritter og hent inspirasjon til din egen garderobe.

#01 Feminine

«Jeg elsker å skape klær som uttrykker en unik stil med spesiell oppmerksomhet på detaljer. Den unike tie-dye-effekten gir et personlig preg og masse karakter, og jeg elsker hvordan snittet understreker det feminine uttrykket.»

USIANA TUNIKAKJOLE


SHOP NÅ

ULLIS JAKKE


SHOP NÅ

ULRIKKE TOPP


SHOP NÅ

#02 RAW

«ULIANA-settet er definitivt en av mine favoritter fra High Summer-kolleksjonen. Det er de rå hulldetaljene på skuldrene av både toppen og buksen, sammen med mesh-materialet, som gir det den rå looken som jeg elsker.»

ULIANA TOP


SHOP NÅ

ULIANA BUKSER


SHOP NÅ

#03 SOPHISTICATED

«Ik vind het geweldig hoe de UBINE-broek de geraffineerde print en de vrouwelijke pasvorm combineert. Met de knopen bij de enkels biedt deze broek de mogelijkheid om je eigen look te creëren, wat de unieke stijl van NÜ definieert.»

UBINE TOPP


SHOP NÅ

UBINE BUKSER


SHOP NÅ