Jannie’s

FØRSTEVALG

Jannie’s

FØRSTEVALG

Gjør deg klar for juletiden med litt hjelp fra Jannie, vår visjonære grunnlegger og sjefsdesigner, mens hun viser frem de tre uttrykkene som hun liker aller best fra den fantastiske Temptation-kolleksjonen. Hvert utrykk er en fortryllende fusjon av det feminine, det rå og det sofistikerte – nettopp de elementene som alltid definerer NÜs DNA. Finn ut hva det er som gjør disse plaggene til Jannies favoritter og hent inspirasjon til din egen julegarderobe.

#01 Feminine

«STINE tunika er en klar favoritt med sine unike håndlagde broderier. Kombinert med leggings i skinn får du en blanding av rå eleganse. Tunikaen er virkelig allsidig – jeg elsker at den lett kan tilpasses til enhver anledning. Med joggesko blir den avslappet og praktisk – perfekt for dem som er på farten. Men med høye hæler og noen statementsmykker forvandles uttrykket til en elegant stil, klar for en kveld på byen.»

STINE TUNIKA


SHOP NÅ

MILJA skinnleggings


SHOP NÅ

#02 RAW

«SOFIA boucléblazer med glitrende lurex og påfallende gullknapper er uunnværlig i enhver kvinnes garderobe. Den kombinerer tidløs eleganse med en rå kant, som er signaturen til NÜ. Jeg kan ikke tenke meg en bedre blazer når du vil skape et sterkt og moderne uttrykk som også utstråler selvtillit.»

SOFIA Blazer


SHOP NÅ

SIDSE strikket topp


SHOP NÅ

MILJA skinnleggings


SHOP NÅ

#03 SOPHISTICATED

«De metalliske nyansene er store denne sesongen. Jeg elsker silhuetten som virkelig får frem figuren, og den vakre fargen på SIF kjole som gjør den til sentrum for oppmerksomheten. Med denne kjolen føler jeg meg både moderne og tidløs – den ultimate kombinasjonen.»

SIF KJOLE


SHOP NÅ

RUNA halskjede


SHOP NÅ