Levering:

Levering i Norge er gratis, inkl. toll og importgebyr til Norge. Vi vil levere din ordre med Bring. Du kan få pakken levert til en av Brings mange utleveringssteder.

Så snart vi har sendt din ordre, vil du motta en bekreftelse på forsendelsen på e-post. Her vil du finne en lenke hvor du kan følge din ordre. Vi leverer normalt pakken din innen 2-5 arbeitsdager. Ved ferier eller levering i forbindelse med salg, kan det ta noen flere dager. 

Retur fra Norge:

Du har 30 dager fra mottatt vare til retur av ubrukte varer.   

1. Fyll ut returskjemaet og legg det i pakken sammen med returvaren. Send gjerne varen tilbake i den originale emballasjen, så skåner vi miljøet.

2. Lukk pakken og send den til vår norske partner (du er ansvarlig for kostnadene for returen):

NÜ A/S
c/o Responsservice
Industriveien 9
4879 Grimstad
+47 40902148

Innpakningen du mottar varene i, kan brukes om igjen - se instruksjoner på posen. Legg inn dine personlige opplysninger på returskjemaet og send varene til vår norske agent. De returnerte varene må være ubrukte og i original innpakning med hangtags. Varer uten hangtag'en vil ikke bli refundert.

Så snart vi har mottatt de returnerte varene og de har gjennomgått en kvalitetskontroll vil vi kreditere din konto/kredittkort. Det kan ta opptil 30 dager. Vi kan kun kreditere det kortet som ble brukt til å kjøpe varene. På den måten kan vi være med å begrense stjålne kredittkort.
Vennligst behold kvitteringen for forsendelsen som bevis på at pakken ble sendt. Du er ansvarlig for kostnadene for returen.