Om NÜ Denmark

Om NÜ Denmark

Om NÜ Denmark

Feminin • Rå • Sofistikeret

Om NÜ Denmark

Feminin • Rå • Sofistikeret

Å SKAPE EN VERDEN AV MOTE

Hos NÜ ønsker vi å være 'inspirerende stylister' for kvinner som ønsker å skille seg ut på en rå, sofistikert og feminin måte. Vi er sikre på det vi gjør, og finner glede i å dele vår visdom med kundene våre. Det er vårt ønske å bygge tillit til merkevaren vår og agere som guide i en verden av mote og stil.

THE STORY OF NÜ

Motemerket NÜ ble første gang introdusert i Danmark i 1997. Drømmen var å skape et univers av sofistikert, rå og feminin mote med den sterke og stilbevisste kvinnen i fokus.

Visjonen for NÜ var den gang og er fremdeles i dag klar: Vi ønsker å skape luksuriøs kvalitetsmote av rå, feminin og sofistikert enkelhet, å drive en sunn virksomhet med fornøyde ansatte og ta samfunnsansvar med fokus på etisk produksjon og gode arbeidsforhold.

NÜ ble raskt en ettertraktet merkevare, og kolleksjonene forhandles i ledende motebutikker i hele Europa, Canada, USA og Australia.

Du kan alltid finne de siste nyhetene på vår hjemmeside.

❝NÜ BETYR NAKEN PÅ FRANSK & KVINNE PÅ KINESISK❞

NÜ PRODUKTER

Hos NÜ lanseres seks kolleksjoner årlig, med totalt 800 nye styles. Hver kolleksjon består av komplette antrekk av bukser, skjørt, kjoler, jakker, bluser, strikkevarer, skinn og tilbehør.

NÜ moteklær er designet for å skille seg ut uten å lage støy. Essensen av NÜ er mote av høy kvalitet laget av luksuriøse materialer som viskose, tencel, bomull, silke, ull og skinn pyntet med håndlagde print og broderier. Utsøkt håndverk og vakre detaljer er i fokus under skapelsen av hvert plagg. Kombinasjonen av rå maskulinitet, feminin sensualitet og rock 'n' roll-vibes samt oppmerksomhet på detaljer danner det unike DNA-et som karakteriserer NÜ.

NÜ HOVEDKONTOR

Vi har et unikt hovedkontor på 4 700 kvm. som ligger på Neptunvej 18, 8960 Randers SØ, Danmark, hvor der 30 talenter er ansatt. Alle støttefunksjoner håndteres internt, som design, konstruksjon, tilpasning, salg, innkjøp, lager, kundeservice, økonomi, administrasjon, markedsføring og sosiale medier.

Hovedkontoret huser også utstillingslokaler, møterom, et stillerom og en fantastisk kantine.

ET BEDRE I MORGEN

Moteindustrien er under stor utvikling, noe som betyr at vi konstant utforsker nye måter vi kan forbedre vår praksis på, sammen med våre forretningspartnere.

Hver dag gjør vi vårt beste for å handle, utvikle, kjøpe inn, designe og produsere ansvarlig, slik at vi kan bevege oss mot en bedre fremtid for planeten vår.

Vi samarbeider tett med våre leverandører og samarbeidspartnere for å øke gjenvinning og forbedre bærekraft i hele forsyningskjeden – og dette gjør vi for å skape en bedre morgendag.