Jannie Lymann

Designeren bak NÜ

Jannie Lymann

Designeren bak NÜ

Jannie Lymann, eier og sjefsdesigner av NÜ, vokste hun opp på den jyske vestkysten, der naturens rå og ville skjønnhet har vært en konstant kilde til inspirasjon. Siden hun grunnla NÜ i 1997, har Jannie Lymann skapt kolleksjoner som gjenspeiler Nordsjøens styrke og eleganse, og som hyller femininitet, uavhengighet og allsidighet.

"Havet har alltid vært en sterk inspirasjonskilde for meg. Å vokse opp i nærheten av Nordsjøens ville og ubarmhjertige natur har formet grunnlaget for mange av kolleksjonene."

Med en visjon om å tilby luksuriøs kvalitetsmote med rå, feminin og sofistikert enkelhet, leder hun et dedikert team og sørger for etisk produksjon og gode arbeidsforhold.

Jannie legger til: "Mye av inspirasjonen min kommer også fra de utallige sterke kvinnene rundt meg - fra teamet vårt her hos NÜ til de fantastiske kvinnene som bærer designene våre. Styrken og mangfoldet deres driver meg til å skape mote som hyller femininitet, uavhengighet og det å våge å skille seg ut."

For å finne balansen mellom jobb og fritid liker Jannie å gå lange turer i naturen.

"For meg er nøkkelen til balanse å finne tid for meg selv, der jeg kan lade opp og finne inspirasjon. Naturen gir meg et pusterom for refleksjon og opplading", sier hun, noe som hjelper henne til å gå tilbake til oppgavene med fornyet energi og klarhet.