Jannie’s

FØRSTEVALG

Jannie’s

FØRSTEVALG

Finn din nye favoritt med hjelp av Jannie, vår visjonære grunnlegger og sjefsdesigner, mens hun viser frem de tre uttrykkene som hun liker aller best fra den fantastiske Spring/Summer-kolleksjonen. Hvert utrykk er en fortryllende fusjon av det feminine, det rå og det sofistikerte – nettopp de elementene som alltid definerer NÜs DNA. Finn ut hva det er som gjør disse plaggene til Jannies favoritter og hent inspirasjon til din egen garderobe.

#01 Feminine

«Min pasjon for klær ligger spesielt i det å uttrykke en unik stil med et ekstra lag detaljrikdom. Det unike grafiske trykket, inspirert av dip-dye effekten, tilfører en personlig karakter med masse kant. Silhuettene og snittet til tunikaen er nøye designet for å fremheve det feminine utseendet»

TIANA TUNIKA


SHOP NÅ

MARLEY leggings


SHOP NÅ

#02 RAW

«TAYA blusen er helt klart en av favorittene mine fra SS24 kolleksjonen. Det er blusens raffinerte detaljer, som det rå hullmønsteret og det utradisjonelle asymmetriske snittet, som skaper det uttrykket jeg elsker. Kombiner den med et par jeans og joggesko for et uformelt, men praktisk arbeidsantrekk, eller velg et skjørt og et par høye hæler for en sofistikert kveldslook.»

TAYA topp


SHOP NÅ

THALIA BUKSE


SHOP NÅ

TITIKA RUMPETASKE


SHOP NÅ

#03 SOPHISTICATED

«TEA-blazeren er en fusjon av klassisk eleganse og moderne avslappethet, en tolkning av den tradisjonelle blazeren blandet med det velkjente hettegenser-designet. Elementer som den praktiske frontlommen smelter sammen med de mer konvensjonelle aspektene ved blazeren – skulderputene, de tradisjonelle reversene og det rene, rette snittet. Denne kontrasten mellom det rå og det feminine forsterkes ytterligere av det sofistikerte og elegante blomstertrykket, som tilfører akkurat den særegne kanten som definerer NÜs unike estetikk.»

TEA BLAZER


SHOP NÅ

GEO BUKSER