DEN INTERNASJONALE KVINNEDAGEN

WE ARE WOMEN

I anledning den internasjonale kvinnedagen gir vi deg i dag 15 % rabatt* på alle varer.
Klikk på knappen nedenfor, så trekkes rabatten automatisk fra bestillingen din.

DEN INTERNASJONALE KVINNEDAGEN

WE ARE WOMEN

I anledning den internasjonale kvinnedagen gir vi deg i dag 15 % rabatt* på alle varer.
Klikk på knappen nedenfor, så trekkes rabatten automatisk fra bestillingen din.

8. mars er en helt spesiell dag - det er nemlig den internasjonale kvinnedagen! I den anledning har vi tatt en liten prat med vår grunnlegger og sjefsdesigner Jannie Lymann om kvinner, inspirasjon og balansen mellom jobb og fritid.

INTERVJU MED GRUNNLEGGER OG DESIGNER

JANNIE LYMANN

Q1: Hva inspirerer deg mest i arbeidet ditt, og hva er viktig for deg når du designer for NÜ?

"Inspirasjonen kommer fra de utallige sterke kvinnene rundt meg - fra teamet vårt her på NÜ til de fantastiske kvinnene som bruker designene våre. Styrken og mangfoldet deres driver meg til å skape mote som hyller femininitet, uavhengighet og motet til å skille seg ut. Samtidig er det avgjørende for meg at hver kolleksjon ikke bare bærer NÜs DNA, men også byr på allsidighet - klær som enkelt kan forvandles fra dag til natt. Jeg fokuserer på detaljer, komfort og stil, slik at hver kvinne kan føle seg sterk, sofistikert og unik, uansett hvor dagen fører henne."

Q2: Hvordan finner du balansen mellom jobb og privatliv?

"For meg er nøkkelen til balanse å finne tid for meg selv, der jeg kan lade opp og finne inspirasjon. Lange turer i naturen er mitt avbrekk fra hverdagens kjas og mas. Naturen gir meg et pusterom for refleksjon og opplading, slik at jeg kan gå tilbake til oppgavene mine med fornyet energi og klarhet."

Q3: Hvilket budskap vil du sende til kvinner over hele verden på den internasjonale kvinnedagen?

"Mitt budskap er å omfavne dine unike styrker og aldri undervurdere din egen verdi. Ikke la frykt hindre deg i å forfølge drømmene dine. Husk at balanse ikke er noe du finner, men noe du skaper. Så skap det livet du drømmer om, med lidenskap, besluttsomhet og kjærlighet."

*Koden er gyldig frem til 8/3 på alle bestillinger over NOK 699,00.