FEATURING BRUNO JACOBSEN

THROUGH THE EYES OF AN ARTIST #2

FEATURING BRUNO JACOBSEN

THROUGH THE EYES OF AN ARTIST #2

I vårt 25-årsjubileum tar vi en titt på kunstverdenen og de rike kildene til kreativ inspirasjon som omgir oss. Vi stiller spørsmålet 'hva er en kunstner?', vi ser på konseptet stil som kunst – noe som inviterer oss til å oppdage det kreative individet i oss alle.

Denne sesongen har vi blant annet samarbeidet med arkitekt og interiørstylist Bruno Jakobsen. Vi har gleden av å kunne presentere tre av Brunos skreddersydde trykk til Nü AW22-kolleksjonen. Trykkene er inspirert av hans arbeid som arkitekt. Hvert trykk er inspirert av en arkitekts forskjellige perspektiver og tar den typiske grafikken til en planløsning eller en blåkopi og omarbeider det med et abstrakt blikk.

BRUNO JACOBSEN

Arkitekt og interiørstylist Bruno Jakobsen etablerte sitt designstudio under eget navn i 2007. – Siden oppstarten av designstudioet har tanken vært at det er meg og mine kreative evner kundene har kjøpt, og slik vil det nok fortsette å være, sier Bruno. BRUNOJAKOBSENDESIGN kombinerer design, interiør og arkitektur, og er anerkjent for sitt upåklagelige blikk for detaljer og en leken tilnærming til materialer.
Med stor kjærlighet til naturen og nordisk arkitektur har Bruno og familien skapt The Nordic Barnhouse Project på Instagram, hvor de dokumenterer både privat- og arbeidsliv og har over 105.000 følgere.

1. ELEVATION

Dette trykket er inspirert av å se på en bygning fra siden, hvor man ser de forskjellige nivåene fra topp til bunn.

2. ABOVE

Dette grafiske trykket er en abstrakt omarbeiding av en klassisk arkitekttegning, sett i fugleperspektiv.

3. FLOOR

Det tredje trykket er en nytolkning av planløsningen til en bygning, omarbeidet til et abstrakt uttrykk for å skape et slående, komplekst motiv.

Ruby Maui T-skjorte


Shop now

Ruby Maui T-skjorte


Shop now

Midi bluse


Shop nå

Raser Mana t-skjorte


Shop nå

Raser Mana t-skjorte


Shop nå

Misa kimono


Shop nå

Misa kjole


Shop now

Rock Miam t-skjorte


Shop nå

Maria Long Dress


Shop nå