SS23 INSPIRATION

FORCE OF NATURE

SS23 INSPIRATION

FORCE OF NATURE

Den nye SS23-kolleksjonen har landet. Denne sesongen har vi hentet inspirasjon fra naturen rundt oss. Med tittelen Force Of Nature fokuserer kolleksjonen overveiende på print og motiver inspirert av naturen, fra den store blå himmelen og skvulpende bølger til den kronglete formen til en blomstrende blomst.

1. drop

SS23 IMAGE OLISA BUKSER

Fra luftig mohair og håndlaget merinoull til myk, vasket denim – denne sesongens første lansering fanger teksturene som finnes i den naturlige verden, enten det er en ruglete rullesteinstrand eller den turbulente grå himmelen rett før stormen. Denne kolleksjonen er som alltid i tråd med vår signatur NÜ-estetikk, og fremkaller alle fargene, formene og stemningene man finner ved havet og kysten. Tenk på ujevne steiner mot en solid blå himmel mens bølgene buldrer under. Sesongens palett svinger fra klassisk kremfarget og grått til lystig himmelblått, støvete mint og petroleumsgrønt. Bland skarpe silhuetter med avslappede, supermyke strikkeplagg og få et grunge-inspirert uttrykk, eller løft hverdagens basisplagg med unike prints som har hentet inspirasjonen fra naturen.

SS23 IMAGE OLISA BUKSER
SS23 IMAGE OLISA BUKSER
SS23 LOOKBOOK OLGA JAKKE
SS23 LOOKBOOK OLGA JAKKE
SS23 LOOKBOOK OLGA JAKKE

Vår sjefdesigner og eier, Jannie, forteller her om inspirasjonen til den nye kolleksjonen og viser frem favorittstilene sine for den kommende sesongen.

JANNIE LYMANN OM SS23

INSPIRATJONEN

«Jeg elsker å hente inspirasjon fra naturen og dens skjønnhet. Naturen er utrolig vakker og rik på detaljer, og jeg er fascinert av å undersøke de forskjellige fargene og formene den gir oss.
Force Of Nature-kolleksjonen er en hyllest til naturen og dens kraft. Det er en kolleksjon som tar deg med på en reise gjennom ville landskap, fargerike blomster og frodige trær. Den er designet for kvinner som ønsker å skille seg ut og ha på seg noe unikt og vakkert. Fra feminine skjorter med print fra en blomsterhage i full blomst til vågale dresser inspirert av en øde vei i Death Valley.

Dette er SS23. Feminin. Rå. Sofistikert.

Nyt sesongen.«

Jannie Lymann
Grunnlegger og hoveddesigner

JANNIE LYMANN, GRUNLEGGER OG HOVEDDESIGNER NÜ DENMARK

Designers Feelings


SHOP NÅ


SHOP NÅ


SHOP NÅ


SHOP NÅ


SHOP NÅ


SHOP NÅ


SHOP NÅ


SHOP NÅ
SPRING/SUMMER 23

Shop kolleKSJONEN

Spring/Summer 2023

Se og shop første sakebiten av kollejsjonen nå.

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

SPRING / SUMMER 2023

NYE KATALOG

  • INSPIRATION TIL SPRING/SUMMER
  • 7 DAYS IN 7 WAYS
  • DESIGNERS FEELING
  • ESSENTIALS
LES DEN HER
S/S 23 KATALOG