SS23

DEPICTING NATURE

SS23

DEPICTING NATURE

Denne sesongen er vi glade for å samarbeide med kunstneren, kunstterapeuten og den kreative visjonæren Sabine Zimmermann, og vi er henrykte over å kunne presentere skreddersydde motiver skapt av Sabine.

Portrait With Octopus

Kolleksjonen sentrerer seg rundt en bomullsjakke med et blekksprutmotiv som detalj. Jakken illustrerer et harmonisk møte mellom kreative sinn, og er inspirert av et av Sabines mest populære verker «Portrait With Octopus» fra Octopus-serien. I Sabines verden representerer blekkspruten alle slags sterke egenskaper, herunder mystikk, omskiftelighet, intelligens, intuisjon og tilpasningsevne.

Opal jakke

OPAL JAKKE

Kunstneren, kunstterapeuten og den kreativr visjonæren

Sabine Zimmermann

Sabine Zimmermann ble født i Sør-Tyskland og begynte sin karriere som kunstterapeut på en psykiatrisk klinikk. Der jobbet hun med pasienter som lærte å uttrykke følelsene og frigjøre kreativiteten gjennom kunsten. Zimmermann holder nå til i Frankrike, og arbeidene hennes har blitt stilt ut over hele Europa. Hun jobber også som kunstlærer ved den tyske internasjonale skolen i Paris.

Sabines malestil er en verden av penselstrøk i flere lag, der milde strøk danser blant myke kurver og flytende rytmer, og uttrykker hennes kjærlighet til farger med sterke kontraster og nyanser med romlig dybde. Sabine er en ekte eksperimentalist og jobber alltid i hagen sin (uansett årstid), der hun finner ro og harmoni i naturen. Selv midtvinters tar hun med seg lerretet utenfor, der malingen fryser og isblomster kommer til syne. Resultatet er virkelig emosjonelle malerier oversvømmet med vann og utsatt for elementene, noe som åpenbarer en unik dialog med naturen. Hun bruker effekter hvor hun heller vann og spruter og sprøyter maling vilt for å etterligne naturens uforutsigbare kraft. Tekstur er nøkkelen til Zimmermanns arbeider, og hun bruker en kombinasjon av akrylmaling, selvskårne sjablonger og naturlige materialer (inkludert sand, steiner, salt og palmeblader).

Blant det vakre kaoset i arbeidet hennes dukker det opp fargestriper og delikate glasurer når fargestrømmer gjenspeiler bevegelsen til den naturlige verden. Zimmermann fanger de tilfeldige øyeblikkene, der noe glir bortover lerretet, med eksperimentelle prosesser. Disse magiske billedrommene fanger et øyeblikk i tiden.

Portrait With Turtles

Kolleksjonen består også av et utvalg t-skjorter med motiver inspirert av skilpadder som detaljer.

Raser Oja T-SKJORTE

Raser Oja T-SKJORTE

Raser Oja T-SKJORTE

ONE DAY, ONE STONE

STEINPROSJEKTET

Zimmermanns siste prosjekt «One Day, One Stone» tok det et år å lage. «Hver eneste dag, i et verdifullt, lite oppmerksomt øyeblikk, samlet jeg steiner og satte de 365 steinene sammen til en stor mandala. Dette daglige ritualet lærte meg om oppmerksomhet og takknemlighet», sier Zimmermann.