INTRODUSERER CAPSULE-KOLLEKSJONEN

7 DAYS OF PARTY

2022 markerer 25 år med Nü. Siden lanseringen i 1997 har vi søkt å skape en verden av sofistikert, rå og feminin mote som fremmer individualitet gjennom stil. Vi er glade for å feire dette milepælsjubileet og verne om vårt signatur-DNA som ble skapt av vår grunnlegger Jannie Lymann, og som fortsatt utgjør kjernen i hver eneste kolleksjon.

I forbindelse med 25-årsjubileet vårt er vi begeistret over å kunne lansere '7 Days of Party', en kapselkolleksjon i begrenset opplag inspirert av vår vanlige 7 Days/7 Ways-feature med en festlig vri i anledning jubileet.

Miks og match står som alltid i sentrum, og hvert av plaggene kan brukes sammen med plagg fra arkivet vårt, enten det er til festlige anledninger eller mer nedtonet med avslappede elementer til hverdagsbruk.

Se de 7 lookene her!

LOOK #1 AV 7 | LOTUS JAKKEN

Bomberjakken fra vår nye jubileumskolleksjon er virkelig noe helt spesielt! Den eksklusive jakken har de vakreste detaljene som håndpåførte rhinesteiner, kjeder og gulltape. Den er laget i en myk bomullskvalitet og har en kort passform som komplimenterer midjen.

Til fest

Bruk statement-jakken som en superelegant detalj over festkjolen.

Til hverdag

Bruk bomberjakken lukket som en bluse og kombiner den med et par chinos for et stilig hverdagslook.

SHOP NÅ

LOOK #2 AV 7 | LINA-SKJØRTET

Lina-skjørtet er både elegant og edgy på samme tid. Det vakre skjørtet med volanglag av leopard- og slangetrykk gir et fint fall og er det perfekte valget for alle anledninger.

Til fest

Style skjørtet med den eksklusive bomberjakken Lotus og høye hæler til fest.

Til hverdag

Til hverdags er skjørtet superstilig med en enkel skjorte og flate sandaler.

SHOP NÅ

LOOK #3 AV 7 | LINA BLUSEN

Den vakre 3-i-1 blusen er lagd i den mykeste meshkvaliteten med slangetrykk. Blusen har åpne skuldre og ermene kan kneppes av for å skape et nytt look. I tillegg har blusen en litt skinnende sort tubetopp under, som du også kan bruke som en separat topp.

Til fest

Gå all-in på animal-trenden og style blusen med det matchende Lina-skjørtet, karakteristiske smykker og høye hæler til festen.

Til hverdag

Bruk den ermeløse blusen til hverdags kombinert med et par uformelle bukser.

SHOP NÅ

LOOK #4 AV 7 | LANA-BUKSENE

Med sitt skinnende metalliske trykk i champagnegull er Lana-buksene superelegante. Den karakteristiske beltespennen og den litt posete passformen gir et stilig motspill til det feminine looket.

Til fest

Style buksene med den slangetrykte Lina-toppen og høye hæler til festen.

Til hverdag

Til hverdags er de 7/8-lange buksene superstilige med en enkel t-skjorte og flate sandaler.

SHOP NÅ

LOOK #5 AV 7 | LANA-TOPPEN

Lana-toppen fullfører ditt festlook med det skinnende metalliske trykket i champagnegull. Toppen har den vakreste utringningen og er dekorert med et fint gullspenne på den ene stroppen. En strikk i midjen gir en litt baggy effekt.

Til fest

Style toppen med de matchende buksene for et eksklusivt og iøynefallende festlook.

Til hverdag

Kombiner den fine gulltoppen med et par capri-shorts og flate sandaler for et elegant hverdagslook.

SHOP NÅ

LOOK #6 AV 7 | LISA-KJOLEN

Vakker, vakker kjole med den flotteste dip dye-effekten i beige og grå nyanser. Et knytebånd i siden av midjen skaper en fin omslagseffekt. De rå trykknappene og de svarte sømmene gir kant til det feminine looket.

Til fest

Style kjolen til festen med et par høye hæler og særegne smykker for et feminint og elegant antrekk.

Til hverdag

Gi kjolen et avslappet og sporty look med sneakers.

SHOP NÅ

LOOK #7 AV 7 | LYKKE-SKJORTEN

Lykke-skjorten er alt annet enn en tradisjonell hvit skjorte. Skjorten har en bemerkelsesverdig blanding av detaljer fra den fineste organza med transparente burn out-detaljer til blomstrende crepe med 3D-effekt. En iøynefallende skjorte du kan ha i garderoben i mange år.

Til fest

Style den eksklusive skjorten med de gulltrykte Lana-buksene og et par høye hæler for et feminint look. Skap kontrast til de lyse fargene ved å trekke den svarte tubetoppen over fra Lina 3-i-1 blusen.

Til hverdag

Bruk skjorten åpen som en jakke og kombiner med en enkel topp og lyse bukser for et avslappet hverdagslook.

SHOP NÅ