GUIDE

POWER STRETCH

De nye Power Stretch-dressene har endelig landet!

Kolleksjonen kjennetegnes ved overraskende designdetaljer og et unikt, elastisk materiale som gir optimal bevegelsesfrihet.

Power Stretch-serien kommer i flere farger og består av en blazer, et skjørt og fire forskjellige bukser som kan mikses på kryss og tvers.

Se vår guide under og finn det designet og passformen som passer deg best.

KIRSE BLAZERS

Vår Power Stretch-blazer har en feminin passform med en skjult hektelukking foran. Den er laget i en myk kvalitet med masse stretch som gjør den super behagelig å ha på hele dagen.

JUPITER

Passformen Jupiter kjennetegnes ved en lett baggy passform i den øverste delen, regular fit i benene og slim fit ved anklene.

RAIX

Passformen Raix er kjent for sine vakre og unike detaljer nedover langs sidene. Bukser med denne passformen har normal til lav høyde i livet og slim fit i benene med mye stretch.

NOLA

Nola-buksene har et høyt liv og slim fit i benene, i tillegg til en diskret stripe nedover langs sidene, som gir en benforlengende effekt.

GEO

Bukser med Geo-passformen ligner veldig på leggings, og er også like komfortable å ha på seg. Buksene har normal høyde i livet og slim fit i benene.

KIRSE SKJØRT

Kirse Skjørtet har en tettsittende passform med en fin splitt nederst foran og med mye stretch.