Min handlevogn

Lukk

NÜ - HISTORIEN OM EN MOTEDRØM

Sofistikert, rått og feminint. Det var stilen Jannie og Lars Schacksen drømte om å skape, da de introduserte motemerket NÜ på det danske markedet i 1997.

NÜ betyr naken på fransk og kvinne på kinesisk, og det passer perfekt til designernes visjon om mote med en rå enkelhet, rene naturlige materialer og etisk produksjon.

NÜ er mote, definert av et moderne, provoserende og avslappet design, uttrykt på en sexy og glamorøs måte. Luksuriøse stoffer som silke, ull og lær, dekorert med håndlagde trykk, broderier og karakteristiske detaljer av utsøkt utførelse, utgjør det unike DNAet som karakteriserer NÜ. Feminine elementer og rock'n roll vibber er vakkert kombinert i et pasjonert univers av rå maskulinitet og sensuell femininitet.

NÜ ble raskt et ettertraktet motemerke og selskapet nøt årevis med vekst. Næringslivsavisen Børsen utnevnte NÜ til en Gaselle-virksomhet fem ganger, senest i 2010.

NÜ kolleksjonene blir nå solgt i ledende motebutikker i Danmark og følgende eksportmarkeder: Norge, Sverige, Finland, Færøyene, Island, Tyskland, Østerrike, England, Frankrike, Nederland, Belgia, Italia, Spania, Sveits, Ungarn, Canada, USA og Australia.

NÜ oppstod fra en drøm om å kreere stilig tøy med unik stil og høy kvalitet – en drøm om å drive en sunn virksomhet med fornøyde ansatte som globalt fremmer sosialt ansvar med etiske produksjonsforhold. Dette er drømmen vi nå kan gi deg med NÜ.

Se Brand Book her

 NÜ Brand book 

 

NÜ's butikker

En essensiell del av NÜs filosofi er å opprettholde en tett dialog med våre kunder. Det gir oss de mest direkte tilbakemeldingene som er mulig til våre kolleksjoner. Derfor verdsetter vi spesielt våre konseptbutikker i Norge. Danmark, Nederland og Tyskland.