Min handlevogn

Lukk

DATA PROTECTION

NÜ prioriterer personvern og konfidensialitet høyt. Denne personvernerklæringen definerer klare retningslinjer for hvordan NÜ behandler personopplysningene dine. Videre forklarer vi hvordan vi bruker personopplysninger som du etterlater og/eller oppgir når du besøker nettstedet vårt og bruker ulike tjenester på nettstedet. 

 

  1. Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Dette nettstedet drives og eies av:

NÜ A/S
Neptunvej 18
8960 Randers SØ
CVR. No. 16 83 50 48
Tlf.: +45 87 12 23 00
E-post: office@nu-denmark.com

2. Innsamling av personopplysninger

Du vil alltid bli informert i forbindelse med innsamling av personopplysningene dine. De personopplysningene vi samler inn, kan for eksempel være navnet ditt, e-postadressen og lignende identifikasjonsdata, informasjon om et nettkjøp og om navigasjonen på nettstedet.

 

I forbindelse med innsending av opplysningene dine vil det alltid opplyses om innsendingen er frivillig eller nødvendig for å fullføre den ønskede handlingen, for eksempel gjennomføring av en transaksjon i nettbutikken vår.

 

Personopplysningene dine blir samlet i ett eller flere av tilfellene nedenfor:

 

  • Når du kjøper varer på nettet på nu-denmark.com
  • Når du melder deg på NÜs nyhetsbrev
  • Når du oppretter en kundekonto hos nu-denmark.com
  • Når du registrerer deg i NÜs kundeklubb/lojalitetsklubb (enten på nettet eller i NÜs butikker)
  • Når du deltar i en av NÜs konkurranser

]

Hvis du bruker e-postadressen din i mer enn ett av de ovennevnte tilfellene, vil personopplysningene dine kun samles inn og registreres på ett sted. På den måten er informasjonen din allerede lagret når du handler hos oss, og du vil ikke motta det samme markedsføringsmaterialet fra NÜ mer enn én gang.

 

3. Bruk av personopplysninger


Personopplysninger blir samlet inn og vil bli brukt i forbindelse med:

[

  • gjennomføring av bestilling i vår nettbutikk
  • registreringer til nyhetsbrev
  • administrering av kundeklubb
  • administrering av brukerkontoer/profiler
  • deltakelse i konkurranser og/eller andre arrangementer
  • utsending av annet markedsføringsmateriell, deriblant invitasjoner til arrangementer og tildeling av rabattkoder
  • innsamling og evaluering av anmeldelser fra kunder
  • oversikt over kjøpshistorikk
  • statistikk
  • andre markedsføringstiltak

Vær oppmerksom på at vi bare vil bruke personopplysningene dine til å sende markedsføringsmateriale hvis du tidligere har gitt ditt uttrykkelige samtykke, med mindre lovgivningen tillater oss å kontakte deg uten at du har samtykket til dette. 

NÜ fører statistikk over hvilke områder på nettstedet vårt brukerne besøker, og hvilke produkter brukerne foretrekker. Denne informasjonen inneholder ikke personopplysninger. Kunnskap om brukernes bruk av nettstedet oppnås ved hjelp av de innsamlede opplysningene. Denne informasjonen brukes til å forbedre nettstedet. Vi bruker data om hvordan brukerne våre navigerer for å få en bedre forståelse av hvordan de bruker nu-denmark.com, og bruker dette som utgangspunkt for å prøve å forbedre nettstedet. Vi kan ikke se hvor du kommer fra, eller hvor du går til på internett etter at du forlater nettstedet vårt. Videre innhenter vi informasjon om hvilke produkter våre brukere, som en enhet, foretrekker. Denne informasjonen blir også brukt til å forbedre nettstedet. Vi vil ikke selge eller på annen måte utlevere informasjon om hvordan brukerne våre navigerer og bruker nettstedet vårt. Vi vil ikke selge eller utlevere informasjon om kjøpshistorikken til tredjepart.

4. Overføring til andre behandlingsansvarlige

Generelt overfører vi ikke personopplysningene dine til tredjepart uten samtykke fra deg.  Informasjon som brukes til levering av varer, vil imidlertid overføres til fraktselskapet NÜ benytter seg av.

Under spesielle omstendigheter og med henvisning til lovgivning, kan det være nødvendig å overføre informasjon til offentlige myndigheter eller politiet.  For eksempel kan informasjon utleveres til politiet ved mistanke om kredittkortsvindel.

I tilfelle av en omorganisering eller fullt eller delvis salg av selskapet, vil en eventuell utlevering av personopplysninger i en slik forbindelse være i samsvar med gjeldende lovgivning for behandling av personopplysninger.

 For at vi skal kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter, vil vi utlevere enkelte av personopplysningene dine til Klarna, for eksempel kontaktinformasjon og ordredetaljer, slik at Klarna kan vurdere om du er kvalifisert for deres betalingsmåter, og kan skreddersy betalingsmåter for deg. Generell informasjon om Klarna kan du finne her. Personopplysningene dine blir behandlet i samsvar med gjeldende personvernlovgivning og i samsvar med informasjonen i Klarnas personvernerklæring.

 

5. Utlevering til databehandler

Personopplysningene dine blir utlevert til partnere av NÜ som leverer tjenester på vegne av NÜ, for eksempel de som sender ut nyhetsbrev. Disse partnerne behandler bare personopplysninger på vegne av NÜ og i samsvar med NÜs instrukser.

 

6. Sletting av personopplysninger


Vi sletter personopplysningene dine når vi ikke lenger trenger å behandle dem i tilknytning til ett eller flere av formålene som er beskrevet ovenfor i punkt 4. Data kan imidlertid behandles og lagres i en lengre periode i anonym form.

 

7. Informasjonskapsler


Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler, som du finner her: nu-denmark.com/cookies.

 

8. Sikkerhet

Vi har iverksatt sikkerhetstiltak for å sikre at de interne prosedyrene oppfyller de høye sikkerhetspolitiske standardene våre. Følgelig ønsker vi å beskytte kvaliteten og integriteten til personopplysningene dine.

 

9. Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å bli informert om de personopplysningene om deg som vi behandler, men med visse lovbestemte unntak. Du har også rett til å protestere mot innsamling og videre behandling av personopplysningene dine, inkludert profilering/automatiserte beslutninger. Videre har du rett til å få personopplysningene dine rettet, slettet eller blokkert. Dernest har du rett til å motta informasjon om deg som du har gitt til oss, og rett til å få denne informasjonen overført til en annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).

 

10. Tilbaketrekking av samtykke

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket du har gitt. Da vil vi slette personopplysningene dine, med mindre vi kan fortsette behandlingen basert på et annet formål. Hvis du ønsker å trekke tilbake samtykket ditt, kan du kontakte oss på office@nu-denmark.com eller +45 87 12 23 00.

 

11. Lenker til andre nettsteder osv.

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder eller til integrerte nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for innholdet på nettstedene til andre selskaper eller for praksisen slike selskaper har for innsamling av personopplysninger. Når du besøker andre nettsteder, bør du lese eiernes personvernerklæring og andre relevante retningslinjer.

 

12. Endring av data osv.

Hvis du vil at vi skal oppdatere, endre eller slette personopplysninger vi har registrert om deg, hvis du ønsker å få tilgang til opplysningene som behandles om deg, eller hvis du har spørsmål om retningslinjene ovenfor, kan du kontakte oss på office@nu-denmark.com eller +45 87 12 23 00. Du kan også skrive til oss på følgende adresse:

NÜ A/S
Neptunvej 18
DK-8960 Randers SØ

 

13. Klager

Hvis du ønsker å klage på behandlingen av personopplysningene dine, kan du kontakte oss via e-post, telefon eller brev, som angitt i § 12 ovenfor. Du kan også ta kontakt med Datatilsynet, Tollbugata 3, 0152 Oslo.