AW23

Bak kulissene

AW23

Bak kulissene

Autumn/Winter 2023-kolleksjonen er rett rundt hjørnet, og her er derfor en liten sniktitt bak kulissene på vår fotoshoot.

LOCATION

THE NORDIC BARNHOUSE PROJECT

Vi var så heldige å få lov til å fotografere vår AW23-kampanje på The Nordic Barnhouse Project. Dette trehuset ble designet av Bruno Jakobsen for å gli sømløst inn i de naturlige omgivelsene takket være de tradisjonelle nordiske materialene. Plankene av sedertre som dekker den utvendige fasaden, vil over tid falme og bli helt matt grå, slik at huset vil fremstå som en organisk del av landskapet.

Huset er bygget på en skogstomt på 10 000 m2 og har et oransjeri av glass som er forbundet med hovedhuset, samt et ‘langhus‘ på 37 meter i harmonisk naturtre. Denne utsøkte bygningen gir en helt unik følelse av å leve i ett med naturen og fungerer som den perfekte settingen når vi skal vise frem AW23-kolleksjonen vår.

Arkitekt og interiørstylist

BRUNO JACOBSEN

Med stor kjærlighet til naturen og nordisk arkitektur har Bruno og familien skapt The Nordic Barnhouse Project på Instagram, hvor de dokumenterer både privat- og arbeidsliv og har over 165.000 følgere.

Tomten til boligen ble nøye valgt ut av Jakobsen basert på grundige undersøkelser av området. Han brukte nesten et helt år på å registrere solens bevegelse over tomten, og observerte hvordan lyset ble filtrert gjennom trærne. Det var faktisk det store mangfoldet av trær i området som var nøkkelen til designet: både bøk, furu, eik, hassel, kirsebær og hylletrær skulle bevares uten kompromisser.

@THENORDICBARNHOUSEPROJECT